Βιογραφικό

Απέκτησε το πτυχίο ψυχολογίας (B.Sc.) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 2011. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας το 2016, ως κλινικός ψυχολόγος (M.Sc.). Από το 2020 εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος και επόπτης διεπιστημονικών ομάδων με αντικείμενο την παιδική προστασία, παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γονείς και εφήβους και ασχολείται με ευάλωτες ομάδες σε επαγγελματικό και εθελοντικό επίπεδο από το 2008.

Έχει εκπαιδευτικό έργο σ’ ένα εύρος γνωστικών αντικειμένων της ψυχολογίας, λογοτεχνικό συγγραφικό έργο και αρθρογραφεί συστηματικά πάνω σε ζητήματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας. 

Η θεραπευτική του προσέγγιση πηγάζει από τις αρχές του ανθρωπισμού και του υπαρξισμού, σε συνδυασμό με το πλαίσιο της συστημικής θεωρίας και πράξης, με έμφαση στη μοναδικότητα του κάθε θεραπευόμενου. Συνεργάζεται με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες και με ζευγάρια σε θεραπεία ζεύγους. Διατηρεί γραφείο στην οδό Ασκληπιού 41, στη Λάρισα.